Friday, October 19, 2012

Antara USIM dan UIAM

Assalamualaikum WBT,

Sekarang ni musim hujan, musim tengkujuh. 
Masyuk gak kan nak masuk selimut, buat sushi berintikan diri sendiri.

Tapi, lupakan jela..Got entry to type. Hehehe. Betapa devote nyer diriku terhadap dunia blogging. Ahh..perasan tak malu.

Okay. Selalunya musim hujan ni equals to musim batuk+selsema+demam. Penyakit trio tu memang sinonim sangat. Dan sekarang memang aku tengah mengalaminya.*koff koff*

Okay enuf.

Soalan:
Entitled to the title above, antara USIM; tempat aku belajar selama 5 tahun dan UIAM; tempat aku meneguk rezeki dan juga ilmu sejak bulan Februari 2012 hingga kini, mana satukah yang menjadi universiti kegemaranku.

Jawapan: 
Dua-dua. Sebabnye;

  1. Masa aku isi borang UPU, top two uni dalam pilihan adalah USIM dan juga UIAM.
  2. Islamic environment of these two uni.
Dan banyak lagi. Nak list pon otak dah tak boleh perah. Sakit tekak, hidung pon dah macam air terjun. Alhamdulillah demam dah kebah.
Overall, aku happy je working and learning at both uni. Buktinya:

Di USIM:

Dalam lab mikrob.

Bersihkan taman botani FST.

Duduk kat tepi jalan kat FST.

Dalam lab bakery.
 Di UIAM:

Baru lepas piknik.

Di STABAZ hari tu.
Hah. Bukti-bukti dah ada. Aku happy kot kat mana-mana. Campak la mana-mana pon. Aku boleh adapt insyaAllah. Tapi jangan campak aku dalam api neraka sudah la. Naudzubillah.

Okay chiow. 
Wassalam.

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Saturday, September 29, 2012

Block of Momento

Status:  EXPECTED TO GRADUATE

******

..5 years ago..
In this very university; Universiti Sains Islam Malaysia (USIM),
There are monologues from a student named Faqihah Salleh:

"Macammana la dah grad nanti.."

"Mesti best kan???"

"Uhhh...tak sabar-sabar nak abes."

"Bila la nak abes blaja neh....lambat betol nak abes."


..But now..

Memang macam tak percaya. 4 tahun, eh no no. 5 tahun kot dok universiti yang sama. Dewan kuliyah yang sama la dok tadah ilmu dengan lecturers yang bagus-bagus dan baik-baik. Yang bitchy takde kot. Kalau ada pon bukan kat Fakulti Sains & Teknologi kot. Hahaha.

Faculty of Science & Technology (FST), tempat aku & co. b'tendang. Tapi ni bangunan lama. Bangunan baru lagi santek ='(
Dewan kuliyah yang bertahun-tahun dok guna.

Environment kat USIM sangat bagus. The students are all from sekolah agama. So no wonder la suasana kat USIM penuh bi'ah soleh solehah. Hehehe. Tapi ada jugak la yang macam rotten sikit perangai. Macam aku & co. Wahahaha. Refuse pegi Minggu Suai Kenal (MSK) masa first year la, time lecture dok main pass2 asam kedot la, pecahkan apparatus kat lab la..dotdotdot....macam-macam la. Kang aku state kat sini, tak grad plak aku.  Hahaha.
(okay over)

Even though USIM tu panassssss dia memang standard gurun sahara, tapi seronok la sebab kat situ la aku berjumpa kawan sehidup dan insyaAllah semati gak. =')

The babes that I miss so much
From tamhidi, first year until final year, ketawa..menangis..sedih gembira semua USIM jadi saksi. Yela. Zaman tu dah berakhir. Zaman berwarna-warni. Zaman berjuta-juta endorphin hormone dilepaskan. 

Teringat masa FYP. Buat lab work sampai pukul 3 pagi. Hahaha. Seronok gila break all the rules.Tapi break the rules with a promising good result la. Kalau tak buat macamtu alamatnya tak sempat siap thesis kitorang ler. Sorry la semua lab assistants level 3, FST. Hahaha. seriously, kitorang terhutang budi gila la ngan kamu semua even though admin tak bagi, bebel-bebel banyak-banyak sampai berbuih mulut, korang tetap side kami, the students. Thank you so much. 

Final year yang paling best. Uli-uli tepung. Ternak-ternak bakteria. Semua best. Stress memang la tak pernah abes sebab dok kejar deadline thesis. Tapi overall, we had all the fun in the world!

Skang dah start keje jadi Research Assistant (RA) kat UIA (ko jgn nak cakap aku betray USIM lak), the environment is totally, definitely lain dari USIM.
Tapi aku enjoy je mana-mana pon. Whether it is bad or good, you, yourself set them all. It's you who can determine whether you are a survivor or a loser. Never the place, the time and the people surrounds you can change you but yourself.

INHART
Tempat keje pon okay je skang ni. Okay la. Baru keje kan. What to expect on a very first post that you have for the first time in your life kan. Overall, best la. Colleagues baik, employers baik. So, what more to ask. Cukup la. Kumpul banyak-banyak pengalaman, sambung belajar, pastu kerja bagus-bagus untuk berbakti balik untuk parents. InsyaAllah. 

Okay la. Dari pagi tadi sampai malam ni tak abes-abes lagi nak siapkan post neh. Dah kering idea nak taip apa. Huhu. So, good bye and good night.

Yang amat merindui USIM dan rakan-rakan,

Faqihah Salleh




XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Thursday, September 27, 2012

I am fine

Assalamualaikum WBT,

Hai.

Babes.

I am totally fine today.

So, don't crease your eyebrows for me okay.


Okay.
Babai.

Love you so much I would die lillahita'ala.

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Berkarnival

Assalamualaikum WBT,

Hai.

Rajin pulak la aku hapdet blog aku neh ha kebelakangan neh.
Ahem. 

Okayla. Jangan bebel-bebel lagi. Let's story-mory.

Weekends lepas, aku kena jadi penjaga booth yang keciknya ibarat kalau korang muatkan anak gajah, anak gajah pon tak hingin nak duduk lama-lama dalam tu even though korang sogok stok sebulan batang tebu pon dia mesti tak sanggup. Kecik sangat. Nak menguek pon susah. Tapi takpelah. Kerja kan.

Mood: REDHA

"Tapi kan Faqihah, Ghedha itu ikhlas, Pasghah itu menyeghah", berkata akak Lisa Surihani.
"Asssshhaaaadaaap yuuuuu....." berkataku kembali.
(motif??)

Masa first-first dapat task nak menjaga booth tu, aku biasa-biasa ja. Takde la excited sangat. Tapi still, takleh nak expect the unexpected. Bila dah tengok booth, nganga la puas-puas, booth tu takkan jadi besar melainkan dengan bantuan Doraemon punya lampu pembesar.

Lepas keberapaeratusan kali aku kata Aku Redha, aku pon memulakan tugas mengpromote tempat kerja aku kepada visitors yang datang. Happening jugak la booth sekangkang kera tu. Alhamdulillah.

Dah la booth sempit, aku terbawak beg besar gabak pulak tu. Nasib la.

Aku jaga booth bukan sorang, tapi ramai-ramai. Tu yang sampai sempit kangkang kera booth tu. Tapi takpe la. Best jugak. Takde la kelam kabut sangat nak jaga sorang-sorang. Aku la yang paling muda dok jaga booth represents IIUM. Kakak-kakak yang jaga sekali tu sangat la baik dan meriah mulutnya. Kira masuk air jugak la dorang neh. Takdelah skema keibubapaan sangat.

Yang tak boleh blah, balik dari solat zohor, aku kena paksa dengan sorang kakak neh untuk bergambar dengan gambar Pak Jib yang besar dia mengalahkan saiz badan aku sendiri.

Tersenyum sipu aku di tepi Pak Jib. Ampon Mak Mah ye. Kahkahkah~
Perghhh...Besar giler en. Ade je gambor Perdana Menteri yang lain. Tapi entah la. Aku malu gilak. Lepas akak tu snap gambor aku, aku terus amek camera dia dan snap pulak gambor dia. Biar adil dan saksama. Mesti Pak Jib bangga gila. 
(Whatever)

Hahaha. 
Owh lupa pulak. Macammana la boleh terlupa neh!!

Taw tak taw tak???

Our first Malaysian astronaut, Dr. Syeikh Muzafar Sheikh Shukor datang jugak!! (full name siap, betapa excitednya aku nak cerita).

Bertuah budak tu. 

Beliau datang bagi talk on how he managed to live for 10 days di angkasa. Part paling best ialah masa Q&A session, ada sorang makcik ni tanya kat Dr. Muzafar macam ni:

Makcik: "Doktor. Makcik kerius la. Makcik nak taw, doktor 'poopoo' tak kat atas sana?"
Dr. Muzafar: "..........."

Aku sengaja biar dotdotdot tu sebab tak habes dengar cerita macammana Dr. jawab soklan makcik tu. Biarlah. Yang pasti, aku taw jawapannya sebab mak aku taw semua pasal perjalanan Dr. Muzafar tu sebab sepanjang 10 hari tu, tiap-tiap hari mak aku hapdet. Sampai aku pon terhafal la sekali. 

Anyway, best jugak la karnival ni even though letih gilo. Ada makcik-makcik yang tanya pasal UIA untuk anak dia (anak tak ikut pulak. Ni sape yang nak masuk U neh?), tak kurang jugak yang cerita pasal diri sendiri dan anak-anak. Siap cakap lagi menantu dia kawen dengan perempuan yang materialistik. Rumah nak kolam renang memanjang..Lawak dan comel betul makcik-makcik yang singgah kat booth UIA hari tu. 

Lastly,
Hmm...Moga karnival ni menambahkan pengetahuan orang ramai tentang pengajian di UIA dan juga universiti-universiti yang lain. Hopefully. InsyaAllah.

Okay Bye. Till next time.

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO


Wednesday, September 26, 2012

Night Secret

Assalamualaikum WBT,

Hai...

I would like to share my secret. My night secret.

Here is my night activity with my roommate (with HD pictures)....


*

*

*

*

*





Excuse for my grammar. *We can read your minds*



This was made for you to shat in you pants.

Tihihihihihi~

Hhaahahaaaa~

Ni semua angkara bedak sejuk Erma.

Okay babai.

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Dikala bosan

Assalamualaikum WBT,

Hai.

Kalau korang bosan, and lappy korang ada webcam yang super duper cantik, jom kita ber'pixect'. (Takde webcam yang super duper cantik pon takpe..asalkan ade webcam ye idok~).

Yup. PIXECT!

Amende la menatang ni kan.

Jom click dulu PIXECT ni.

Lepas click, korang akan jumpa layout ni.


Click kat Get Started Now.


Pastu Click Allow.


Pastu korang snap la sesedap rasa korang. Pilih la mana-mana effect yang korang suka kat option sebelah camera symbol tu.

Pastu..




Download la sesuke hati korang. 



Tadaaaa...Cantik betul gambar siling bilik I. Yang putih-putih tu bukan dandruff ye rakan-rakan. Itu effect salji. Aheks.

Ehem. Selain dari menangkap gambor siling rumah, berikut adalah hasil tangkapan yang tak seberapa megah:

Hello??

Stahp!

Traaaaalaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaa~


Dan macam-macam lagi. Nak upload lagi. Tapi stuck/jam plak. Jeles kan internet neh dengan muka-muka aku yang...ermmm...anggun?

Kahkahkah..

Sila la muntah 20 besen skang sebelum terlambat.
Sekian tutorial edit gambor mak senah.

Babai.

XOXOXOXOXOXO

Stressssss~

Assalamualaikum WBT.

Owh..sekian lama tak update blog dengan isi-isi yang ceria.

Okay. Here we go =)

Lately, semua orang macam stress giler. Semua orang ada sebab-sebab tertentu kan.
Almaklum lah. Semua dah masuk fasa baru iaitu BEKERJA.

Normal la kan stress, depressed bagai. Tu baru kerja. Kalau kawen, taktaw la stress dia macammana kan. Hopefully tak stress mana la sebab akan ada yang menyokong dari belakang kan through hell or high water. *ahem*

Hmmmm....kalau stress pon macam-macam bentuk, cara-cara nak release stress tu pon mesti la macam-macam kan. Ada orang pegi panjat gunung pastu maki kuat-kuat boss sendiri (pengaruh drama). Ada jugak duduk rumah dok layan air mata (cukup 4 bulan, gila terus). Tak kurang jugak pergi tengok wayang ke, shopping ke. Tu memang kearah pembaziran gaji yang maksimum la kan. Orang miskin macam kami neh memang akan avoid la kan pilihan macam tu. Unless kalau ada sale....miskin tak miskin, wa tetap pegi sahut seruan Mega Sale tu. Hahahaha~

Disebabkan shopping baju kasut tak mampu, kami hanya shopping makanan untuk perut kami jela. So, we all pon pegi la kedai makan seberang jalan.

Baba Seafood. Terpromote lak. Bleh mintak komisyen la pasni. Hehehe~

 Disebabkan stress menguasai diri, masing-masing nak melampiaskan nafsu makan dengan meng-order macam-macam (tapi takde la macam-macam sangat kan. Miskin, remember?)
Mula-mula.....

Keropok ikan. Makan sampai tak hingat. Siap tambah lagi satu besen lagi. Ermmm...besen ke orang panggil mende alah tu. Whatever la.

Lepas tu...

Kerang bakar. Ni favorit si Erma la ni. Dok kerang bakar. kerang bakar. Tak habes. Heran gak tengok dia terigau2kan kerang neh. Tapi bila makan, aku plak yang meroyan nak lagi.
Tak cukup dengan kerangnye, Ummi pulak dengan lala masak hape tak ingat aku.

Ni sodap makan dengan nasik. Sodap gak la.
Dan aku yang taknak kalah dengan nafsu-nafsu makan kawan-kawanku, aku pon order la kuehtiow goreng basah. 

Char kuetiow. Silap plak. Kuetiow goreng basah yang tak baper nak basah. Sodeh I. Nasib baik sedap gak la.

Asalnye order char kuetiow, tapi takde plak. Dah lama dah aku terliur nak makan char kuetiow. Orang kedai makan tu bleh plak kata takde. Impian aku macam kaca jatuh ke batu woo..Drama plak.

Overall kitorang happy la dapat makan kat situ.

Happy tak muka kami? Hohekhohekhohek~
Erma suka plak orang korek idung dia. Wahahaha~

Okay la. Babai. Malas nak taip panjang-panjang. Hahahaha~

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO








Tuesday, September 18, 2012

Sick

I'm sick and tired to play this damned game of innocence.

I don't know myself anymore.

I'm not me.

Cyborg? Yeah, close to it.

A robot life.

*vomit*





Thursday, August 2, 2012

Kucing!

Assalamualaikum WBT!

Hi!

Okay, aku & Ummi hari tu (serius aku lupa bila ntah tapi dalam minggu ni la jugak) balik ke rumah sewa kitorang setelah penat membanting tulang empat kerat (kerja RA je pon, bajet macam keje buruh kasar). Penat do'oh kitorang masa tu. 
Dalam pada nak masukkan kaki kanan aku ke dalam rumah tersebut, tetiber meluru seekor kucing gebu warna coklat cair. Dan kitorang pon terus....

"Eh!!!!! Comelnyer!!! Datang dari mana nih???"

Terus hilang penat bagai nak gila tadi.

Kitorang meluru nak kejar kucing tu. Rupa-rupanya, bukan sekor je! Dua ekor!! *double the fun* Hah! Ape lagi, amek sorang satu la..


Masing-masing berebut nak tangkap gambar kucing-kucing nih!


Tetapi kucing-kucing ni dipunyai oleh tuan rumah kitorang...

HAMPA!!

Anyway, bagus jugak la. Kang bela nak letak kat mane plak kan.*still hampa*


 Tuan empunya kucing pon cute jugek..Haila...seronok hidup dikelilingi dengan ciptaan Allah yang cantik-cantik, indah.. Alhamdulillah!

P/S: tringat kucing-kucing patik kat rumah...

XOXOXOXOXOXOXOXO


Overflowing Generosity (Alhamdulillah for that)

Assalamualaikum WBT!

Hi!!
Minggu lepas adalah minggu yang amat bertuah.
Kenapa? Well, sebab dapat makan masakan Dr. Noriah; sumber inspirasi wanita moden bekerjaya tinggi dan pandai menguruskan rumah tangga! Perghh...title taknak kalah kan? Hahaa. Anyway, memang pon. Aku respect gila la kat Dr. Noriah neh. Hampir semua dia boleh masak. Dah la lecturer dan merangkap one of the deputy directors kat INHART (my office), IIUM! Hebat tak hebat, dia pegi amek sendiri anak-anak dia balik dari sekolah. Pastu masak, pastu lipat baju, basuh baju. Letih aku tengok dia letih (paham x ayat neh??)

Despite of that, somehow, dia berjaya la bagi anak-anak dia makan air tangan dia sendiri. Memang hebat Dr. Noriah neh.

Okey2. Masuk isi untuk tajuk di atas. Semua generosity tu milik Dr. Noriah la dalam entry kali ni. Macam nak cancel out je tajuk atas ni jadi "A tribute to Dr. Noriah". Hehe. Takpe la. I'll stick to the first title.

Okay!!

Jom tinjau makanan apa lah yang kitorang makan hasil dari air tangan Dr. Noriah.

WARNING


EXPLICIT PICTURES OF SUMPTUOUS FOOD AHEAD

Okay, here we go!!

Bubur ChaCha

Tadaaaaaaa!!!!!!

Bubur cha cha ni sarat dengan buah seperti pisang dan nangka! Tak penah okeyh aku tengok orang masukkan buah-buah yang disebut sebentar tadi tu dalam bubur neh. Yang penah nampak hanyalah keledek saje. Ajaib..Nak lagi ajaib, mende panjang-panjang kaler cream dalam gambar itu adalah mee sanggul!! Ko hader?? Meriah kot bubur neh. Lepas makan bubur neh, terus berasa nak menari Cha cha! Hahahaha (okey tak lawak okey).


Pastu.....


PIZZA-OWH-MY-FEVERET!

Owh...betapa senangnye nak wat pizza neh! 
First skali kene sediakan roti arab/roti burger, minced meat, garam, tomato segar, bawang, black pepper (ikut suke hati nak letak ke x), grated mozarella cheese and oven sebijik.
Mula-mula, masak minced meat, tomato segar & bawang (potong dadu), garam, black pepper sampai kering ye puan-puan skalian. Masak sampai jadi macam ni.. 


Pastu, cedok daging tadi tu letak atas roti arab/roti burger dan tabur grated cheese...


Pastu...letak dalam oven 190 deg C sampai cheese melt sepenuhnye. Tak payah lama pon takpe sebab daging tu dah masak.
And PUFFF!!!


Sedap and simple wa cakap sama lu..

Selain dari tu, ade lagi yang sedap-sedap masa berbuka dengan keluarga Dr. Noriah..

Roasted duck bought from Mohd Chan Restaurant
Kiri yang kuning tu rendang minang (sedap!) & oyster mushroom soup with chicken
Sodapppppppppppppppppppppppppppp hingga menjilat jari-jemari oooo~

Okey la. Penat la buat entry neh. Habis kurus pahala puasa aku tengok gambar-gambar neh.

Chiaw!

Credit to Dr Noriah for her generosity and Mek Ummi for these pictures!

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Sunday, July 29, 2012

Perasan

Assalamualaikum WBT!!

~Ehehehehehehehehe~

Tadi, masa wirid lepas solat Isyak kat masjid Sg. Chinchin, aku macam biase la.
Sedang dok belek-membelek jari jemari sendiri sambil ikut imam masjid tu berwirid....

"Dik, cantik jari."Sorang akak menegur perbuatanku.

*senyum*
Dalam hati aku, OMG bangga gler!

Pastu akak tu cakap lagi..

".................................manis."

Aku tak dengar sangat ape yang akak tu cakap. Aku dengar ujung-ujung tu je. Dia cakap manis. So aku pon perasan gila la akak tu cakap jari-jemari aku manis. Dah la puji cantik, manis pulak tu. Owh...Aku pon senyum kilang gula la pastu.

Pastu akak tu tunjuk jari-jari dia yang agak kehitaman...

*zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppp*

Malu otometik aku! Akak tu tadi cakap dia ade KENCING MANIS la! Bukan jari aku manis! Hahahahahadoihh!!

Malu shuuvit aku kat situ. Nasib baik la aku tak cakap terima kasih ke ape-ape yang boleh menambah perisa 'perasan' aku tu. Keh keh keh~

Anyway, akak tu rupenye keje kat cafe Mahalah Salahuddin, UIA. Kesian dia. Dia cerita, pukul 3 tadi dia potong cili. Potong punya potong, terhiris jari dia. Punya la banyak darah! (Ececece..macam aku ade kat tempat kejadian je). Hmm..Biasa la. Diabetic diagnosed has a slow healing progress. Mesti banyak pertumpahan darah berlaku tadi. Kesian akak tu.

Takpe la. Aku doakan akak tu sihat selalu dan murah rezeki dia di bumi Malaysia nih (she's an Indonesian).

Anyway, tazkirah tadi best la jugak. Jelas dan memberi kesan dalam hati. Alhamdulillah~

******************

Thursday, July 26, 2012

Akibat Tak Log out


Ouwhhh...
Senget betul budak Erma neh.

Lepas ni, aku akan pastikan, aku log out dulu sebelum bagi lappy aku kat dak neh.

Hahaha.

P/S: aku memang chantek. (sila muntah 2 baldi skang)

Wednesday, July 25, 2012

Alhamdullilah!!

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah...alhamdulillah

Syukur. Siap sudah artikel yang menggugat masa tidur aku =.=

Neway, alhamdulillah.

Artikel halal pharmaceuticals review untuk Art & Humanity Journal neh memakan masa selama seminggu lebih kot! Tapi..5 hari pertama, aku habeskan dengan melayan perasaan blur aku nak buat artikel neh. Yela, mane taknyer. Ni bukan 'makanan aku'. Mane la nak lalu. Tapi takpe, I took it as a challenge!!

....................And....................

The challenge led me to nowhere for about five days! Straight lima hari aku termenung nak tulis macammana la artikel neh. Memang la Dr. Noriah ada briefing sikit-sikit kat aku macammana nak buat artikel tu. Tapi aku blur sungguh....
Weekend tu aku resah gelisah sebab takde satu perenggan pon yang siap...

*************

Pada hari Isnin, selepas weekend yang macam cacing kepanasan tuh...

Terus Dr. Noriah tanye "Faqihah, macammana artikel tu?". Mula-mula memang nak cakap "under construction"...Tapi, baik mengaku jekan. So,

"Dr...saya blur la. Tak paham nak buat ape. Saya rase macam nak nangis".
Terus terang aku cakap kat Dr.

Pastu, Dr. pon terus amek kerusi duduk sebelah aku. Dia terang satu-satu kat aku sambil tangannya menampar-nampar dan mencubit-cubit manja pehaku. Amek kau! Blur sangat! Kan dah kene belasah!

I was enlightened gila after kene 'belasah' tu!

Terus menerus aku dapat taip artikel tu sampai jadi 13 muka surat dalam masa 3 hari! Yela, pencapaian tu amat membanggakan la bagi aku. Bagi orang lain kalau rasa biasa-biasa je, aku tak kesah pon. Tapi aku bangga dengan diri sendiri. Bukan riak, tapi self-motivate. Lepas ni aku dah taw dah la nak buat review macammana. Alhamdulillah..

Habis je buat review tu, aku rase bebas gila!


Rase macam nak celebrate makan-makan tapi...puasa la! Nasib baik puasa. Jimat duit aku. 
Hak hak hak (gelak mintak penampor).

~I thank Allah for His blessing~


XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Tuesday, July 24, 2012

Windu-winduan




Assalamualaikum WBT.

Hmmm...sayu betul malam ni...
(sambil dengar lagu Layar Keinsafan)

Okay, sesungguhnya aku rindu sangat dengan makcik 8 orang kat atas tu.
K.Lin, K.Ne, K.Pah, Muni, Ijat, Teng, Dj & Bella.

Korang sahabat sejati secendana segaharu kite...


Makan sokmo sama-sama...


Makan sama-sama lagi..


Lagi-lagi makan sama-sama...


Makan sama-sama lagik?!

Dah-dah la gambar makannyer...

Okay2..

Kitorang juga turut sama-sama mencebur diri dalam sukan boling (sekali seumur hidup).



Dan yang paling best kitorang buat sama-sama ialah....


Berposing lah!!! Hohoho..Masing-masing suka camera. 

Owh windu gila kentang la dengan korang..*sob3*

Ukhwah fillah abadan abada, InsyaAllah!

To the girls inside the above pictures, I love you so damn much!

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

p/s: banyak2 gambar, gambar muka aku jugak yang besar tak surut2..huuuuuuuuu~